Matdagbok för att kartlägga födoämnesöverkänslighet

Att hålla en matdagbok är ett effektivt sätt att identifiera vilka livsmedel som kan orsaka överkänslighetsreaktioner. Genom att noggrant dokumentera vad du äter och dina symtom kan du börja se mönster och hitta kopplingar mellan specifika livsmedel och dina reaktioner.

Lås upp artikeln

Artikelns källor

Bli medlem på Yolibe idag

  • Checkmark Icon

    För dig som söker kunskap

    Vill du ha tillgång till paketerad information och insikter om hur vi människor fungerar? Vi ger dig svaren du letar efter.

  • Checkmark Icon

    För dig som vill förstå dig själv

    Lär dig mer om dina styrkor, utmaningar och vad som formar dina val.

  • Checkmark Icon

    För dig som vill förändras

    Vill du skapa nya vanor, förbättra relationer eller bli mer effektiv? Vi ger dig verktygen och stegen för att lyckas.

  • Checkmark Icon

    För alla

    Du får utvalda tips, rekommenderad läsning och pålitliga källor för att enkelt bredda ditt perspektiv.

Vill du veta mer om vad du får som medlem på Yolibe?  Läs här

Just nu!  Blir du medlem under april månad betalar du endast 29 kr för första månaden. 
Därefter ordinarie pris 99 kr/mån.

* Ingen bindningstid.
Du kan avsluta när du vill, direkt från ditt konto.

Du kanske också är intresserad av: